Husse Misse 80 g | Funkčné pochúťky pre podporu močového systému u sterilizovaných mačiek

16028c
Polomäkké funkčné pochúťky pre sterilizované mačky, obohatené o brusnice pre ochranu močového traktu. Receptúra bez obilnín, vyrobená s chutným mäsom z morčacích a kuracích bielkovín a živinami bohatými hráškom.

3,90 €

Veľkosť balenia
Množstvo
urinary_health
Podpora zdravia močových ciest - Pomáha udržiavať zdravú rovnováhu minerálov v moči
cranberry
Čučoriedky - Ovocie bohaté na antioxidanty, skvelé pre podporu zdravia močového traktu

Funkčné pochúťky pre sterilizované mačky

Misse je funkčná pochúťka určená pre sterilizované mačky, špeciálne formulovaná na podporu zdravého močového traktu:

  • Obohatená o brusnice, výborný zdroj prírodných antioxidantov a polyfenolov, známe svojimi silnými antimikrobiálnymi vlastnosťami.

  • Optimalizovaný pomer Na/Mg, ktorý pomáha predchádzať tvorbe močových kameňov. Taktiež s vyváženými hladinami vápnika a fosforu a nízkym obsahom stráviteľného magnézia.

  • Prídavný L-metionín pomáha pri nastavovaní pH moču.

Tieto pochúťky bohaté na bielkoviny s mäkkou a vlhkou štruktúrou predstavujú zdravú a vyváženú príchuť pre vášho mačiatka. Neobsahujú umelé arómy ani farbivá. Doplnkové krmivo pre mačky.

Výživovo vyvážená receptúra pre sterilizované mačky

Receptúra Misse bola úmyselne a premyslene vytvorená tak, aby vyhovovala jedinečným potrebám vášho sterilizovaného mačiatka v najnutrítnejšom spôsobe.

VYSOKÝ OBSAH BIELKOVÍN

Receptúra bohatá na morčacie mäso, ako zdroj ľahko stráviteľných, vysoko kvalitných živočíšnych bielkovín, ktoré pomáhajú udržiavať štíhlu svalovú hmotu.

MANAGEMENT HMOŽDIA

Nízky obsah tuku pre vyvážené dodávanie energie a na pomoc pri riadení hmotnosti vášho mačiatka. Prídavný L-karnitín podporuje metabolizáciu tukov a tým aj riadenie hmotnosti.

RECEPTY BEZ OBILNÍN A GLUTÉNU

Misse pochutiny sú šetrné k žalúdku, pretože neobsahujú obilniny ani lepok a sú teda vhodné aj pre mačky s intoleranciou na obilniny a lepok. Namiesto toho sa používajú zdravé a ľahko stráviteľné zložky ako hrášok ako alternatívne zdroje sacharidov, ktoré napájajú telo vášho zvieraťa zdravou energiou.

Okrem toho Misse pochutiny obsahujú lignocelulózu, dietárne vlákna, ktoré podporujú tráviaci systém.

Odporúčané skladovanie a kŕmenie

RADA PRI KŔMENÍ

Odporúčané maximálne denné množstvá sú uvedené v tabuľke na obale. Ponúkajte ako pochúťku alebo odmenu medzi jedlami. Vždy dohliadajte na svoje mačiatko pri podávaní akéhokoľvek žuvacieho produktu alebo pochúťky. Uistite sa, že máte vždy k dispozícii čerstvú pitnú vodu.

Pochúťky nie sú náhradou za hranie sa s vaším mačiatkom; mali by sa používať len ako dodatočná stimulácia počas tréningu alebo ako lahodná pochúťka medzi jedlami. Podávajte ako súčasť vyváženej stravy. Pri podávaní pochúťok znížte hlavný jedálny príjem mačiatka, aby ste mu pomohli udržať sa v chudej kondícii. Neprekrmujte svoje mačiatko pochúťkami. Excesívne podávanie pochúťok môže spôsobiť žalúdočné problémy a môže viesť k obezite a ďalším zdravotným problémom u mačiek.

SKLADOVANIE

Pred otvorením skladujte v suchých a chladných podmienkach. Po otvorení tesne uzatvorte obal po každom použití a uchovávajte v suchom a chladnom prostredí, mimo priameho slnečného žiarenia.

Nutričné informácie

Výživové doplnkové látky:

  • 3a300 vitamín C 35 mg/kg

  • 3a910 L-karnitín 1000 mg/kg

  • 3c305 L-metionín 5000 mg/kg

Konzervačné látky: (Preservatives)

sušené morčacie mäso (26%), hrášok (26%), rastlinný glycerín, hydrolyzovaný kurací proteín (11%), hydrolyzovaná kuracia pečeň (5%), kolagén, cukrová melasa, lignocelulóza (2%), chlorid sodný, sušené brusnice (1%).

Vyvážené a vysoko kvalitné zložky

Recenzie

Zatiaľ žiadne recenzie

Svetovo uznávaná kvalita, lokálna starostlivosťŠvédska kvalita pre vašich miláčikov

1987

Od roku 1987 Husse ponúka bezplatné doručenie kvalitných produktov pre psov a mačky do celej Európy.

50+

Produkty Husse sú dostupné vo viac ako 50 krajinách po celom svete.

1000+

Viac ako 1000 franšízantov poskytuje poradenstvo a dodáva produkty až k vašim dverám.

Výživové poradenstvo a osobný
dovoz domov zadarmo!

Nie ste si istí, čo potrebujete?

Nájdite perfektné jedlo pre vášho domáceho maznáčika alebo si nechajte poradiť od miestneho dodávateľa.