Husse Kycklingfilé 80 g | Pamlsky zo sušeného kuracieho mäsa pre mačky

14016c
Mäkké, v rúre pečené kuracie plátky sušeného mäsa pre mačky. Lahodné a mäsovité pochúťky s vysokým obsahom bielkovín a nízkym obsahom tuku.

4,90 €

(6,13 €* / 100 Gram)
Veľkosť balenia
Množstvo
dostupnosť
Na sklade Dostupné, dodacia lehota: 1-2 dni
high_quality_protein
Vysoký obsah bielkovín - Bohaté na kuracie mäso pre chutnú chuť a na podporu aktívneho životného štýlu Vášho mačiatka.
grain_free
Bez obilnín - Bez obilnín a lepku, vhodné pre citlivé žalúdočné trávenie.

Delikátna lahôdka z prémiového mäsa pre mačky

Kycklingfilé je lahodná pochúťka z kuracieho mäsa, chutný a ľahko stráviteľný snack, ktorý si Vaša mačka obľúbi. Tieto pochúťky poskytujú textúru a lahodnú chuť, ktorá poteší aj tých najnáročnejších mačiek. Plné bielkovín výrobky Kycklingfilé pomôžu udržiavať vašu mačku šťastnú a zdravú. Sú pečené v rúre do dokonalosti - vďaka tomuto šetrnému spracovaniu môžu suroviny udržať svoju výživovú hodnotu.

Určené ako chutné a zdravé doplnenie základnej stravy pre mačky a mačiatka všetkých plemien staršie ako 3 mesiace. Pochúťku môžete podávať samostatne, medzi jedlami, alebo pridať k hlavnému krmivu ako posyp, zlepšujúci chuťovú prijateľnosť jedla aj pre vyberavých miláčikov. Doplnkové krmivo pre mačky.

Tasty and healthy nutrition in each bite

VYSOKÝ OBSAH BIELKOVÍN, NÍZKY OBSAH TUKOV

Pochúťky Kycklingfilé sú založené na kuracom mäse, ktoré poskytuje lákavú chuť na potešenie vašej mačky. S ich receptúrou s vysokým obsahom bielkovín a nízkym obsahom tukov pomáhajú udržiavať zdravie a aktivitu vašej mačky, pričom váha zostáva pod kontrolou. To vám umožňuje používať túto lahôdku v strave sterilizovaných/kastráciou podstúpených mačiek, ako aj u menej aktívnych, nadváhou zaťažených domácich miláčikov.

ĽAHKO STRÁVITEĽNÉ

Pochúťky Kycklingfilé sú šetrné k žalúdku, pretože neobsahujú obilniny ani lepok, a sú preto vhodné aj pre mačky s intoleranciou voči obilnín a lepku.

PODPORA ZUBOV

Táto lahôdka má špeciálnu veľkosť a textúru, ktorá podporuje zdravé žuvanie a pomáha zlepšovať dentálnu hygienu vášho mačiatka.

Kŕmenie a pokyny na skladovanie

NÁVOD NA KŔMENIE

Podávajte ako odmenu alebo odmenu medzi jedlami. Vždy dohliadajte na svoju mačku, keď jej podávate akýkoľvek žuvací alebo pochúťkový produkt. Vždy mali byť k dispozícii čerstvá pitná voda.

Pochúťky nie sú náhradou za hranie sa so svojou mačkou; mali by sa používať len ako dodatočná stimulácia počas tréningu alebo ako chutná odmena medzi jedlami.

Podávajte ako súčasť vyváženej stravy. Pri podávaní pochúťok znížte hlavné jedlo svojej mačky, aby ste udržali jej kondíciu. Neprekrmujte svoju mačku pochúťkami. Prílišná konzumácia pochúťok môže spôsobiť žalúdočné problémy a potenciálne viesť k obezite u mačiek a iným zdravotným problémom.

SKLADOVANIE

Uchovávajte na suchom a chladnom mieste, mimo priameho slnečného svetla. Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte čo najskôr. Po každom použití zatvorte obal.

Nutričné informácie

kuracie mäso (80%), rastlinný proteín, glycerín, sorbitol, výťažok z morských plodov.

Tiež sa vám môže páčiť

Krusa | Mačacie škrabadlo vo forme vlny

Ideálne na natiahnutie a naostrenie pazúrov.

12,00 €

Vyvážená strava a vysoko kvalitné prísady

Recenzie

4.5
Zatiaľ žiadne recenzie
50%
50%
0%
0%
0%

Svetovo uznávaná kvalita, lokálna starostlivosťŠvédska kvalita pre vašich miláčikov

1987

Od roku 1987 Husse ponúka bezplatné doručenie kvalitných produktov pre psov a mačky do celej Európy.

50+

Produkty Husse sú dostupné vo viac ako 50 krajinách po celom svete.

1000+

Viac ako 1000 franšízantov poskytuje poradenstvo a dodáva produkty až k vašim dverám.

Výživové poradenstvo a osobný
dovoz domov zadarmo!

Nie ste si istí, čo potrebujete?

Nájdite perfektné jedlo pre vášho domáceho maznáčika alebo si nechajte poradiť od miestneho dodávateľa.