Husse Kompis 150 g | Funkčné pamlsky formulované pre podporu močového systému

16027c
Chrumkavé, funkčné pochúťky pre psov obohatené superpotravinami na podporu močových ciest. Bezobilninový recept bohatý na lahodné kuracie mäso a živinami nabitý hráškom.

4,90 €

Veľkosť balenia
Množstvo
urinary_health
Podpora zdravia močových ciest - Obohatené superpotravinami na podporu močového systému
grain_free
Bez obilnín - Bez obilnín a lepku, vhodné pre citlivé žalúdky

Funkčné pochúťky na podporu močového systému

Kompis sú funkčné pochúťky pre psov, špeciálne formulované s živinami obohatenými rastlinami a superplodmi, poskytujúce dodatočnú výživu pre psov, ktorí potrebujú podporu močového systému:

  • Obohatené o púpavu, aróniu a černicu, ktoré prispievajú k podpore močového systému.

  • Obohatené o fenikel, ktorý podporuje tráviaci systém.

Chutné, chrumkavé, srdiečkovité dobroty, ktoré potešia chuťové poháriky Vášho psa. Neodolateľná chrumkavá textúra Kompis pomáha udržiavať dobrú dentálnu hygienu stimuláciou mechanického čistenia zubov, keď váš pes žuje. Bez umelých príchutí alebo farbív. Doplnkové krmivo pre psov.

Zdravý recept na podporu celkového blahobytu

JEDINÝ ZDROJ ŽIVOČÍŠNEHO PROTEÍNU

Kompis pochúťky sú vyrobené len z jedného zdroja živočíšneho proteínu: lahodného a ľahko stráviteľného kačacieho mäsa, alternatívneho zdroja vysokej kvality proteínu vhodného pre psov s potravinovými citlivosťami.

BEZ OBILNÍN A LEPKU

Kompis pochúťky sú šetrné k žalúdku, pretože neobsahujú obilniny ani lepok a sú preto vhodné aj pre psov s intoleranciou na obilniny a lepok. Namiesto toho sú použité zdravé a ľahko stráviteľné ingrediencie ako hrášok a zemiaky ako alternatívne zdroje sacharidov na podporu energie vášho domáceho miláčika.

Okrem toho Kompis pochúťky obsahujú sušenú hmotu jablka, ľahko stráviteľný zdroj vlákniny, ktorý pomáha podporovať zdravie tráviaceho systému.

S TAURÍNOM

Pridaný taurín, ktorý prispieva k zdraviu srdca a svalov.

Kŕmne a skladovacie pokyny

NÁVOD NA KŔMENIE

Odporúčané denné maximálne množstvá sú uvedené v tabuľke s dávkami na obale. Podávajte ako odmenu alebo odmenu medzi jedlami. Vždy dohliadajte na svojho psa pri podávaní žuvacích kostí alebo odmienok. Vždy mali byť k dispozícii čerstvá pitná voda.

Ochutnávky a žuvacie výrobky nie sú náhradou pre prechádzky a hranie sa so psom, mali by sa používať len ako dodatočná stimulácia pre psa poskytnutá ako súčasť tréningu, ako odmena za dobré správanie alebo len ako chutná pochúťka medzi jedlami. Krmiť ako súčasť vyváženej stravy. Pri podávaní odmienok znížte hlavné jedlo psa, aby ste udržali jeho štíhlu postavu. Neprekrmovali svojho psa žuvačkami a odmenami. Nadmerné užívanie ochutnávok a žuvacích výrobkov môže spôsobiť žalúdočné problémy a potenciálne viesť k obezite u psov a iným zdravotným problémom.

SKLADOVANIE

Pred otvorením by mal byť výrobok skladovaný na suchom, chladnom mieste. Po otvorení pevne uzavrite obal po každom použití a uchovávajte na suchom, chladnom mieste, preč od priameho slnečného žiarenia.

Nutričné informácie

Výživné doplnkové látky: 3a370 taurín 1000 mg/kg. Antioxidanty.

sušená kačica (26%), hrášok (26%), zemiaky (16%), hráškový proteín, sušená hmota jablka (10%), kurčacie tuky, sušená púpava (1%), sušené arónie (1%), sušený fenikel (1%), repkový olej, sušené černice (0,5%).

Vyvážená strava a vysoko kvalitné prísady

Recenzie

Zatiaľ žiadne recenzie

Svetovo uznávaná kvalita, lokálna starostlivosťŠvédska kvalita pre vašich miláčikov

1987

Od roku 1987 Husse ponúka bezplatné doručenie kvalitných produktov pre psov a mačky do celej Európy.

50+

Produkty Husse sú dostupné vo viac ako 50 krajinách po celom svete.

1000+

Viac ako 1000 franšízantov poskytuje poradenstvo a dodáva produkty až k vašim dverám.

Výživové poradenstvo a osobný
dovoz domov zadarmo!

Nie ste si istí, čo potrebujete?

Nájdite perfektné jedlo pre vášho domáceho maznáčika alebo si nechajte poradiť od miestneho dodávateľa.