Husse Klipp 1 ks | Prémiové kliešte na strihanie pazúrov pre psov

50338c
Prémiové kliešte na pazúry, ktoré obsahujú ekologicky šetrný bambusový materiál, jeden z najudržateľnejších drevných produktov.

22,90 €

Veľkosť balenia
Množstvo
dostupnosť
Na sklade Dostupné, dodacia lehota: 1-2 dni
paw_control
Starostlivosť o labky - Starostlivosť o pazúry je nevyhnutná pre šťastného domáceho miláčika

Kliešte na pazúry pre psov

Spravte zo starostlivosti o pazúry súčasť pravidelnej údržby Vášho najlepšieho priateľa s našimi ľahko použiteľnými kliešťami Klipp - kliešte na pazúry s ostrými čepeľami z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, ktoré Vám umožnia rýchlo a ľahko strihať pazúry Vášho ps, a s bambusovou rukoväťou. Vhodné pre väčšinu veľkostí psov. Kliešte na pazúry Klipp sú dostupné len v jednej veľkosti: 15,6 x 4,5 cm.

Funkcie Klipp

OCEĽOVÉ ČEPELE - naše čepele sú odolné a dlhodobo si zachovávajú ostrosť.

OCHRANNÁ ZÁSTAVKA – bezpečnostná zastavovacia čepeľ je navrhnutá tak, aby chránila pred prílišným skrátením pazúrov a tým predchádzala zraneniam.

BEZPEČNOSTNÁ POISTKA - posuvná poistka na rukoväti zaisťuje, že čepele zostanú zatvorené pre bezpečné uskladnenie, keď nie sú používané.

FLEXIBILNÁ PRUŽINA - uľahčuje strihanie pazúrov, pretože udržuje čepele otvorené pre ľahšie umiestnenie a tým pomáha znižovať únavu rúk.

Návod na použitie

Jednoducho stlačte poistku nadol na uvoľnenie systému bezpečnostnej poistky. Zdvihnite jednu labku jednou rukou a pevne, ale jemne ju držte. Ak sa váš domáci miláčik bojí strihania pazúrov, zavolajte člena rodiny alebo priateľa, aby držal zviera a vy sa môžete sústrediť na strihanie.

Druhou rukou umiestnite kliešte na pazúr pod uhlom 45°. Jedným hladkým a opatrným pohybom ostrihajte len špičku, rovno naprieč. Vyhnite sa strihaniu za zakrivenie pazúra, aby ste nestrihli príliš veľa a nezasiahli živý (zväzok nervov a krvných ciev v pazúre). Po každom použití dezinfikujte čepele klieští.

Robte strihanie pazúrov zábavným: vždy dávajte pochúťky a chváľte svojho psa. Na začiatku odporúčame strihať len malé množstvo, len pár pazúrov naraz, kým neostriháte všetky a váš pes nebude mať námietky. Ako všeobecné pravidlo je dobré pazúry strihať raz mesačne.

Vyvážená strava a vysoko kvalitné prísady

Recenzie

Zatiaľ žiadne recenzie

Svetovo uznávaná kvalita, lokálna starostlivosťŠvédska kvalita pre vašich miláčikov

1987

Od roku 1987 Husse ponúka bezplatné doručenie kvalitných produktov pre psov a mačky do celej Európy.

50+

Produkty Husse sú dostupné vo viac ako 50 krajinách po celom svete.

1000+

Viac ako 1000 franšízantov poskytuje poradenstvo a dodáva produkty až k vašim dverám.

Výživové poradenstvo a osobný
dovoz domov zadarmo!

Nie ste si istí, čo potrebujete?

Nájdite perfektné jedlo pre vášho domáceho maznáčika alebo si nechajte poradiť od miestneho dodávateľa.