Husse Digestion Plus 500 g | Výživový doplnok v granulách pre psov a mačky

50133c
Nutričný doplnok na pomoc Vášmu miláčikovi pri obnovení prirodzenej rovnováhy baktérií v črevách a prispievať k normálnej činnosti čriev. Doplnkové krmivo pre psov a mačky.

38,00 €

Veľkosť balenia
Množstvo
fructo_oligosaccharides
Frukto-oligosacharidy - Podporuje rast dobrých baktérií pre zdravý tráviaci systém
flora_stimuli
Podpora črevnej mikroflóry - S kombináciou rastlinných zložiek na podporu dobrého zdravia črevnej sústavy

Potravinový doplnok, ktorý podporuje zdravie tráviaceho systému

Udržiavanie zdravého tráviaceho systému je nevyhnutné, pretože zohráva kľúčovú úlohu v celkovom zdraví Vášho domáceho miláčika: zabezpečuje správne trávenie, ktoré je nevyhnutné pre absorpciu živín a posilňuje imunitný systém.

Digestion Plus je výživový doplnok, ktorý pomáha Vášmu domácemu miláčikovi obnoviť prirodzenú rovnováhu baktérií v črevách a prispieva k normálnej funkčnosti čriev. Podporuje zdravé trávenie pomocou zmesi rastlinných ingrediencií, ako sú kôra z duba, rastlinné uhlie, semienka pomela a tymián, ktoré majú antiseptické vlastnosti a pomáhajú regulovať množstvo tekutín vo stolici.

Používajte Digestion Plus na pomoc Vášmu psíkovi alebo mačičke pri normalizácii tráviacej funkcie a podpore ich tráviacej rovnováhy v prípadoch zmeny stravy, lekárskeho ošetrenia alebo užívania antibiotík, ktoré môžu ovplyvniť trávenie alebo iné poruchy trávenia.

Podpora črevnej flóry

FOS (frukto-oligosacharidy) sú prebiotiká, ktoré slúžia ako zdroj potravy pre prospešné baktérie, zatiaľ čo nemôžu byť používané patogénnymi baktériami. Pridaním FOS do stravy sa stimuluje rast dobrých baktérií, zatiaľ čo sa potláča rast zlých baktérií, čo prispieva k dobrej črevnej flore.

Digestion Plus obsahuje aj koreň z ľubovníka bodkovaného, bohatý na prebiotickú vlákninu inulín, ktorá je známa tým, že pomáha udržiavať rovnováhu črevnej flóry podporovaním rastu 'priateľských baktérií' v hrubom čreve.

Biely íl pôsobí ako adsorbent a pomáha detoxikovať tráviaci trakt absorbovaním a odstraňovaním toxínov z čriev. Podporuje zdravie gastrointestinálneho traktu vyvážením črevných baktérií: odstraňuje patogénne baktérie a podporuje rast dobrých baktérií. Taktiež absorbuje vodu, pomáhajúc spevniť voľné stolice.

Odporúčané použitie

PSY A ŠTEŇATÁ: 10 g/10 kg telesnej hmotnosti/deň.

MAČKY A MAČIATKA: 2 g/1 kg telesnej hmotnosti/deň.

Zmiešajte Digestion Plus každý deň s dennou dávkou krmiva vášho domáceho miláčika, až kým sa neobnoví normálny tranzit v gastrointestinálnom trakte. Má sa používať počas zmeny stravy, lekárskeho ošetrenia alebo užívania antibiotík, ktoré môžu ovplyvniť trávenie, alebo v prípade porúch trávenia. Vhodné pre použitie počas bremenosti, laktácie a pre veľmi mladé zvieratá. Iba na veterinárne použitie!

UPOZORNENIE: Tento výrobok je založený na rastlinách. Rôzne zvieratá môžu reagovať rôzne na prírodné látky v týchto rastlinách. Tvrdenia uvedené v tomto popise výrobku sú založené na všeobecných informáciách o uvedených rastlinách. Tento výrobok by nemal byť klasifikovaný ako liek. Ak máte ďalšie otázky ohľadom zdravia Vášho domáceho miláčika, odporúčame, aby ste kontaktovali veterinára.


Nutričné informácie

Zootechnické doplnky: 4b1705 Enterococcus faecium NCIMB 10415 60 x 10^10 CFU/kg (kolónia tvorivých jednotiek na kilogram).

piškota (moka, olje, sladkor, škrob, sol, pecilni prašek, jajca), organski melasa, regratove korenine, sladkor, rastlinski ogljik, pivski kvas, rožič, vrtni timijan, hrastova skorja, semena pomela, frukto-oligosaharidi, kurkuma.

Vyvážená strava a vysoko kvalitné prísady

Recenzie

Zatiaľ žiadne recenzie

Svetovo uznávaná kvalita, lokálna starostlivosťŠvédska kvalita pre vašich miláčikov

1987

Od roku 1987 Husse ponúka bezplatné doručenie kvalitných produktov pre psov a mačky do celej Európy.

50+

Produkty Husse sú dostupné vo viac ako 50 krajinách po celom svete.

1000+

Viac ako 1000 franšízantov poskytuje poradenstvo a dodáva produkty až k vašim dverám.

Výživové poradenstvo a osobný
dovoz domov zadarmo!

Nie ste si istí, čo potrebujete?

Nájdite perfektné jedlo pre vášho domáceho maznáčika alebo si nechajte poradiť od miestneho dodávateľa.