Husse Artro Plus 30 tabletiek | Prírodný doplnok stravy v tabletách s glukozamínom a chondroitínom pre psy a mačky

50187c
Vyrobene zo zmesi prospešných rastlín v kombinácii s chondroitínom a glukozamínom, tablety Artro Plus boli formulované tak, aby udržiavali a podporovali optimálnu pohyblivosť a pružnosť kĺbov. Odporúčané obzvlášť pre domáce zvieratá potrebujúce podporu pohyblivosti kvôli ich plemenu/veľkosti, pre agilitné, staršie alebo pracovné psy. Doplnkové krmivo pre psov a mačky.

38,00 €

Veľkosť balenia
Množstvo
dostupnosť
Na sklade Dostupné, dodacia lehota: 1-2 dni
mobility_plus
Podpora pohyblivosti - Unikátna kombinácia MSM, glukozamínu, chondroitínu a rastlín.

Doplnok stravy, ktorý podporuje pohyblivosť

Ako psy a mačky starnú, ich zdravie kĺbov sa nevyhnutne zhoršuje, obzvlášť ak mali náročný pracovný život alebo trpia špecifickým stavom kĺbov. Artro Plus je unikátna kombinácia MSM (metylsulfonylmetánu), glukozamínu, chondroitínu a kombinácie rastlín, ktoré spoločne podporujú zdravie ich kĺbov a pohyblivosť, čím zabezpečujete, že zostanú pohodlné a aktívne počas celého ich života.

Formulované, predovšetkým, pre seniorov medzi psami a mačkami. Avšak, keď sa chrupavka poškodí, jej oprava trvá dlho a nikdy sa úplne neobnoví. Navyše, je to nákladné. Naša rada je: podávajte tablety Artro Plus ako prevenciu 3 alebo 4 krát do roka, počas jedného týždňa, obzvlášť mladým psom veľkých a obrovských plemien alebo hneď ako sa objavia prvé známky zhoršenia chrupavky.

Vybrané zložky pre optimálne zdravie kĺbov

GLUKOZAMÍN & CHONDROITÍN - Glukozamín je prírodná zlúčenina nájdená v chrupavke, ktorá pomáha obnovovať chrupavku a podporovať pohyblivosť. Chondroitín je látka, ktorá sa prirodzene vyskytuje v spojivových tkanivách ľudí a zvierat, má špecifickú funkciu dávať chrupavke jej pružnosť tým, že pomáha udržiavať vodu. Pomáha zlepšovať pohyb kĺbov a udržiava ich flexibilitu. Glukozamín a chondroitín v Artro Plus sú rastlinného pôvodu.

MSM (Metylsulfonylmetán) - bohatý na organickú síru, dôležitý „stavebný blok“ pre zdravé kosti a kĺby. Väčšina zvierat a ľudí vyžaduje doplnok stravy navyše k tomu MSM, ktorý je prirodzene prijímaný prostredníctvom potravy. MSM sa ukázal byť užitočný pri zlepšovaní funkčnosti kĺbov.

Artro Plus obsahuje aj ďalšie stopové prvky ako zinok, meď a mangán, nevyhnutné pre pružnosť a produkciu chrupavky.

ĎIABLOV PAZÚR - lat. Harpagophytum procumbens, tiež nazývaný hákovníkovec alebo drevený pavúk, pôvodom z Južnej Afriky a Namíbie. Rastlina, ktorá sa osvedčila pri podpore zdravia kĺbov a pohyblivosti vďaka svojim prirodzeným protizápalovým vlastnostiam.

Odporúčané použitie a inštrukcie

PSY: 1 tableta/20 kg telesnej hmotnosti/deň.

MAČKY: ¼ tablety/deň.

Podávajte Artro Plus počas obdobia 15 dní alebo nepretržite starším zvieratám, priamo do úst zvieraťa alebo zamaskované v jedle. Opakujte použitie 2-3 krát do roka, podľa potreby. Vhodné na použitie počas gravidity, laktácie a pre veľmi mladé zvieratá. Len pre použitie u zvierat! Produkt obsahuje látky podliehajúce dopingovej kontrole – skontrolujte u miestnych úradov, aké pravidlá platia pre súťaže.

UPOZORNENIE: Tento produkt je založený na rastlinách. Rôzne zvieratá môžu na prírodné látky v týchto rastlinách reagovať rozdielne. Tvrdenia uvedené v popise tohto produktu sú založené na všeobecných informáciách o spomínaných rastlinách. Tento produkt by nemal byť klasifikovaný ako liek. Ak máte ďalšie otázky týkajúce sa zdravia vášho domáceho miláčika, odporúčame, aby ste kontaktovali Vášho veterinára.

Nutričné informácie

Na tabletku: Stopové prvky: 3b503 mangán (síran) 10 mg, 3b604 zinok (síran) 10 mg, 3b405 meď (síran) 5 mg. Arómy: 2b12175 metylsulfinylmetán 500 mg, ďablova pazúr 235 mg.

difosforečnan vápenatý, síran glukozamínu (400 mg/tableta), pivovarské kvasnice, síran chondroitínu (250 mg/tableta), stearát horečnatý, chlorid sodný, medvedica, sacharóza, rastlinné uhlie, nechtík lekársky, fialka trojbarevná, anjelika, jastrabník myší, púpava lekárska, orlíček malokvetý.

Tiež sa vám môže páčiť

Husse Lynx Senior 7 kg | Granule bez obilnín pre staršie mačky

S glukozamínom na podporu optimálneho zdravia kĺbov a pohyblivosti

52,00 €

Husse Senior Mini 7 kg | Kompletné granule pre staršie psy malých plemien

S glukozamínom na podporu optimálneho zdravia kĺbov & pohyblivosti

34,50 €

Tip

14,90 €

Vyvážená strava a vysoko kvalitné prísady

Recenzie

5
Zatiaľ žiadne recenzie
100%
0%
0%
0%
0%

Svetovo uznávaná kvalita, lokálna starostlivosťŠvédska kvalita pre vašich miláčikov

1987

Od roku 1987 Husse ponúka bezplatné doručenie kvalitných produktov pre psov a mačky do celej Európy.

50+

Produkty Husse sú dostupné vo viac ako 50 krajinách po celom svete.

1000+

Viac ako 1000 franšízantov poskytuje poradenstvo a dodáva produkty až k vašim dverám.

Výživové poradenstvo a osobný
dovoz domov zadarmo!

Nie ste si istí, čo potrebujete?

Nájdite perfektné jedlo pre vášho domáceho maznáčika alebo si nechajte poradiť od miestneho dodávateľa.